IPV6 támogatás

MIT BIZTOSÍT A DRAYTEK?

Mint bizonyára értesültek már róla, az IPv4 címek 2011 február 3-án teljesen elfogytak.

Több oka is van annak, hogy IPv6 címeket használjunk, hiszen a hálózatunkban egyre több címet kell kiosztani, biztonsági okokból kifolyólag.
Ide tartoznak az épületbiztonsági rendszerek is. Például a jövőben már a technológia feljődésének köszönhetően hűtőgépeknek is tudunk IP címet kiosztani, hogy bevásárláskor megtudjuk, mi hiányzik a hűtőnkből. Mindez annak lesz köszönhető, hogy az IPv6 tartomány határtalan.

A DrayTek mind az otthoni, mind a vállalati ügyfeleinek szeretné biztosítani az IPv6 technológiát. Az otthoni felhasználók, megtapasztalhatják ennek előnyeit, az üzleti ügyfelek pedig fenntarthatják továbbra is befektetéseik védelmét.

IPv4 és IPv6 egyidőben

Az átállás során a routernek hozzá kell férnie, mind az IPv4 és az IPv6 hálózathoz, hogy biztosítani tudja a teljeskörű szolgáltatást, mind a vállalati és az  otthoni felhasználók számára.

Használjon IPv6 címeket

Nincs korlátozva a szolgáltató által. Bár jelenleg még nem készültek fel a szolgáltatók az IPv6 címekre, de Ön már most is használhat otthonában és vállalkozásában ilyen hálózatot.

Használjon gondmentes hálózatot

Az Ön üzleti vagy magánhálózata nem érhető el bárki számára, hogy ezzel kárt okozhasson Önnek.

Priorizálhatja az alapvető funkciókat

A fontos alkalmazásokhoz, mint például a VoIP, illetve a média stream, a legmagasabb prioritással nagyobb sávszélességet lehet biztosítani a jobb minőségért.